Egyedi dobozgyártás

Termékei egyedi csomagolást kaphatnak

A dobozgyártással Ön egyedivé teheti termékeit

Talán azon gondolkodik, hogy a sok visszáru gondjától hogyan szabaduljon meg?
Termékek gyártójaként vagy forgalmazójaként van mit, de nincs mibe csomagolni?
Szeretné termékei értékét is növelni?
Sokféle gond, azonban létezik mindezekre egységes megoldás.

Ön gyártóként illetve forgalmazóként silány minőségű csomagolóanyagokkal és dobozokkal lehet, hogy most is épp termékei, árui értékét csökkenti.

És növeli a visszáruk esélyét.

Azonban egy biztonságos és olcsó megoldással, a masszív és akár ötletes dobozokkal egyben védheti az árukat és növelheti azok piaci értékét is.

Ajánlatkérés

Ezért gyártassa le dobozait akár egyedi kivitelben

Ön a termékcsomagolást és a termékeket szállító dobozokat a termelésben kikerülhetetlen költségtényezők közé sorolja, amolyan szükséges rossznak.

Miért gondolja rosszul?

Mert a termékcsomagolás az Ön egyik leghatékonyabb marketingeszköze lehet, a kommunikációs szócsöve. Mindemellett egyes csomagolóeszközök komoly összegeket is spórolhatnak Önnek.

Mégis hogyan?

Ne aggódjon tovább az áruk biztonsága miatt

Gyártóként, forgalmazóként de akár webáruház-tulajdonosként nem csak a termékek értékesítését kell a lehető legjobb tudása szerint megoldania; azonban a termékeket biztonságban és épségben a vásárlóhoz is kell juttatnia.

De nem tudja, mibe csomagolja be szállítandó termékeit...

Akár termékcsomagolással rendelkező akár szimpla termékekről is legyen szó, az áru megérkezésekor már egyetlen –a szállítás során jelentkező - termékhiba is a visszáruk esélyét fogja növelni.

Ön sem szeretné, hogy a futártól egy összenyomódott vagy szétnyílt termékdobozban, vagy esztétikailag előnytelen külsővel kapja kézhez a vevő a csomagját, ugye?

Netán bizonyos üzletláncok mondják vissza megrendeléseiket, mert a kézhez kapott áruk gyakorta deformáltan, sérülten érkeznek és számukra eladhatatlanná vállnak?

Mi a megoldás?

A hullámkarton dobozokkal illetve standard dobozokkal egy stabil eszközt használhat arra, hogy akár nehéz és terjedelmes árukat csomagoljon be vagy juttasson célba, épségben és biztonságban.

Rengeteg a termék, hogyan fog ennyi dobozt tárolni?

A hullámkarton és standard dobozok tárolása pofonegyszerű, mivel lapra hajtott kivitelben kaphatóak. Tárolásuk helytakarékos.

Akár egyedi kivitelben is legyárthatóak, így a dobozgyártás Önnek egy újabb reklámozási lehetőséget nyújt.

Mitől gazdaságos választás Önnek az egyedi gyártású doboz?

Rendkívül széles méretválasztékban kaphatóak, így nem kell az üres, és kitöltetlen helyek problémájával és gazdaságilag kedvezőtlen szituációval számolnia.

Akár egyedi méretben is legyárthatóak.

Egy viszonylag olcsó és könnyen összeszerelhető termék, mely védi az árut az ütődésektől, rázkódásoktól illetve sérülésektől.

Ezzel védi az imázsát, mivel mindig kifogástalan szállítmányt tud célba juttatni.

Csökkenti a visszáruk és így a felesleges szállítások és benzinköltségek esélyét, mindemellett alkalmazottai adminisztratív terheit is.

Növelje az áruk piaci értékét az egyedi termékdobozokkal

Az Ön termékével szembeni első benyomást a termék csomagolása határozza meg.

Egy vásárlás alatt akár több ezer termék kerülhet egy vásárló látóterébe.

Köztük az Öné is.

A vásárló véleményt alkot róluk. Méghozzá az első benyomás alapján, melyet a csomagolás határoz meg.

Ugye Ön sem szeretné, ha termékének silány minőségű csomagolásáról, unalmas és színtelen dobozáról hasonló minőségű termékre következtetnének a vevők?
Tetszetős, ötletes és jó minőségű anyagból készült termékdoboz a legjobb termékértékesítő alkalmazottja lehet.

Az Ön termékcsomagolása mit üzen a forgalmazott vagy gyártott termékről?

Egy vásárló a termékcsomagolásról következtetéseket von le a benne található termék értékéről, minőségéről, de a terméket gyártó vagy forgalmazó cég termék iránti elkötelezettségéről is.

Minőségi dobozokkal és termékcsomagolással pozitívan vagy negatívan kommunikálhatja termékeinek értékét.

Csak Önön múlik, hogy melyiket választja.

Ajánlatkérés

A dobozgyártás és egyedi gyártású dobozok készítése innovatív megoldás jelenthetnek Önnek a termékei egyedi csomagolására vagy gyűjtő tárolására. Az Ön terméke belefér egy dobozba; csak legyen, aki legyártsa!
Ezért vagyunk mi!