Becsomagoljuk értékeit!

Biztonságos és termékekre szabott csomagolás, gazdaságos és tetszetős dobozok, változatos csomagolóeszközök.

Tudjon meg többet!

Raktárról azonnal

Szállítási idő 3-5 nap

Termék visszaküldés

14 napos elállási jog

Biztonságos vásárlás

Adatait kiemelt biztonsággal kezeljük

Több 100 termék

Naponta frissülő kínálat

Rólunk

Értékeihez csomagolóanyagot keres?

Nálunk biztosan megtalálja. A termékprofilunk folyamatos bővítésének köszönhetően gazdag csomagolóanyag-kínálattal rendelkezünk 1993 óta.

A standard dobozokon kívül sok más csomagolóeszközt (térkitöltő elemek, légpárnás fóliák, sztreccsfóliák, pántolószalagok) kínálunk, ami a szállítást, raktározást, irattározást vagy költözést könnyítheti meg, teheti biztonságosabbá.

Érdekelnek a termékek

Szaküzleteink

Keresse fel szaküzleteinket, ahol széles választékkal és figyelmes kiszolgálással várjuk!

Egyéb csomagolóanyagok

Középpontban a környezetvédelem

Életre szóló küldetésünknek tartjuk környezetünk védelmét. Éppen ezért környezetbarát termékeket gyártunk. Újrahasznosítjuk a hulladékpapírt, használt dobozt, amiből kiváló minőségű hullámpapír hozható létre.

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem ügye mellett. Napelemes rendszerünk segítségével több energiát termelünk, mint amennyit felhasználunk. Az üzleti útjainkat egy elektromos és egy hibrid autóval tesszük meg. Az irodánk pedig 90%-ban papírmentes.

Azzal, hogy Ön is a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, erősítheti cége hitelességét, új ügyfeleket szerezhet, ugyanakkor növelheti a meglévő megrendelői elégedettségét is.

Érdekelnek a környezetbarát termékek

BLOG

Legfrissebb blogbejegyzések

Mennyit számít a megrendelőnek egy szép csomagolás?

Talán Te is hallottad már azt a kifejezést, hogy „Ne ítélj könyvet borító alapján.” Mégis mindannyian ezt csináljuk.

Tovább olvasok

Csomagolási trendek: erre számíthatsz 2024-ben

Az új év már sebesen közeledik, azonban lehet, hogy még nem néztél utána annak, hogyan lesz érdemes egyengetni, csinosítani a csomagolás annak érdekében, hogy 2024-ben se maradj le az ügyfelek kegyeiért folyó versenyben.

Tovább olvasok

Az ünnepi szezon trendjei a hullámkarton dobozok szempontjából - 2023

Az év végéhez közeledve a vállalkozások tulajdonosai és a magánszemélyek egyaránt arra készülnek, hogy vidámságot és szívmelengető meglepetéseket okozzanak szeretteiknek és ügyfeleiknek.

Tovább olvasok

A csomagolás ‘új hulláma’ - a hullámkarton doboz fejlődése

A csomagolástechnika hosszú utat járt be, míg eljutott napjaink egyik minden szempontból legpratikusabb csomagolóanyagához, a hullámkarton dobozhoz.

Tovább olvasok

Borítékok méretei – ezt válaszd!

A borítékok talán már nem képezik mindennapi életünk részét, azonban még mindig vannak olyan területek, iparágak, ahol igencsak fontos szerepet játszanak!

Tovább olvasok

A ragasztószalagok szerepe és alkalmazása a csomagolóiparban

A ragasztószalag egy olyan hétköznapi eszköz, amelyet szinte mindenki használt már az otthonában vagy az irodájában. Azonban talán kevesen tudják, hogy a ragasztószalagok története már több mint egy évszázadra nyúlik vissza, és a csomagolóiparban is...

Tovább olvasok

Csomagolóanyag újrahasznosítása

Tovább olvasok

Doboz újrafelhasználás okosan

Volt már rá példa, hogy a csomagjaid hullámkarton dobozban érkeztek meg, azonban kibontás után el is veszítették a funkciójukat?

Tovább olvasok

Így változtak a csomagolási trendek az elmúlt években

Ha alaposan megvizsgáljuk a csomagolási trendeket, akkor azt láthatjuk, hogy az elmúlt 20 évben 3 korszak volt, melyek nagyon fontosak az éppen aktuális csomagolási trendhez.

Tovább olvasok

Így lesz varázslatos az ünnepi csomagolás hullámkartonokkal

Te hogyan képzeled el a tökéletes, karácsonyi képet? Egy hatalmas, meleg szobában vagy, ahol a kandalló kellemes, pattogó hangja és a tűz vöröses melege ölel körül. Odakint szállingózik a hó, te pedig rápillantasz a gyönyörű, feldíszített, illatos...

Tovább olvasok

Mit tegyél költözés után a hullámkarton dobozzal?

A költözés nehéz részén tehát már túl vagy. Megvetted a hullámkarton dobozokat, összepakoltad az egész házadat, és már át is költöztetted egy másikba. Mindent kipakoltál, a tárgyak az új helyükre kerültek és most ott maradtál az üres hullámkarton...

Tovább olvasok

A hullámkarton dobozok felépítése: ettől olyan strapabírók!

Először is kezdjük az alapokkal. Mi is az a hullámkarton? Ez az a vastag, erős karton elrendezés, amely a kartondobozok falát alkotja. Ez az anyagkombináció adja a karton nagy szilárdságát és ellenállását az ütésekkel, ütésekkel és nyomódáso...

Tovább olvasok

Így csomagold be könyveidet

Akinek volt valaha könyve, ismeri a meggörbült borító, a szakadt lap okozta szomorúságot. Valószínűleg Te is ismered ezt a fájdalmat, így például egy költözésnél mindent megteszel, hogy elkerüld ezeket a károkat, miközben egyik házból a másikba v...

Tovább olvasok

5 módszer az iroda jobb rendezésére ezen a nyáron

Nyáron nincs más dolgunk, mint lelassulni. A hosszabb napok és a rengeteg napsütés javítja a hangulatunkat, ezért úgy érzed, kicsattansz a boldogságtól! Használd ki ezt a hangulatot, érzést, és szánj időt az irodád rendszerezésére, összpontosíts...

Tovább olvasok

Költözés kisokos – mennyi, mekkora és milyen dobozokra lesz szükséged?

Elérkezett a költözés ideje? Itt az ideje dobozok után kutatni! Talán most azon töprengsz, hogy milyen dobozokra lesz szükséged és mégis hol fogsz ilyen csomagolóanyagokat találni?

Tovább olvasok

Így küldj ajándékot külföldre: csomagolási tippek

Ha közeli családtagod, barátod vagy ismerősöd külföldön él, akkor az ajándékok nemzetközi szállításának kérdése az ünnepek közeledtével egyre nagyobb fejtörést okozhat számodra.

Tovább olvasok

Így csomagold be a küldeményed, ha szeretnéd biztonságban tudni

Érdemes időt szánni a megfelelő csomagolás kiválasztására és az okos szállítási módszerek alkalmazására. Ezek az egyszerű tippek és trükkök segítenek csökkenteni a költségeket, megtakarítani a csomagolásra fordított időt, és a legjobb védelmet nyújta...

Tovább olvasok

Hullámpapír előnyei költözésnél, szállításnál és a logisztikában

Milyen előnyökkel rendelkezik a hullámkarton doboz? A hullámpapír csomagolás feltalálása óta az árukat biztonságos és higiénikus módon, fenntartható anyagba csomagolva szállítják a termelőtől a fogyasztóig. Számos helyzetben kiváló választásnak b...

Tovább olvasok

6 okos módszer a költözési költségek megtakarítására

Akár csak egy városon, akár egy országon mész át, a költözés az egyik legizgalmasabb kaland, amibe belevághatsz. Könnyen lehet stresszes, nemcsak logisztikai szempontból, hanem költségvetési szempontból is.

Tovább olvasok

Garázs rendszerezés nyáron

Már javában tombol a nyár, és a nehéz feladatokat a ház körül még mindig halogatod. Itt az idő, hogy belevágj! A garázs egy nehéz helyszín abból a szempontból, hogy nem egyszerű ott megtartani a szervezettséget, a tisztaságot.

Tovább olvasok