Becsomagoljuk értékeit!

Biztonságos és termékekre szabott csomagolás, gazdaságos és tetszetős dobozok, változatos csomagolóeszközök.

Tudjon meg többet!

Raktárról azonnal

Szállítási idő 3-5 nap

Termék visszaküldés

14 napos elállási jog

Biztonságos vásárlás

Adatait kiemelt biztonsággal kezeljük

Több 100 termék

Naponta frissülő kínálat

Rólunk

Értékeihez csomagolóanyagot keres?

Nálunk biztosan megtalálja. A termékprofilunk folyamatos bővítésének köszönhetően gazdag csomagolóanyag-kínálattal rendelkezünk 1993 óta.

A standard dobozokon kívül sok más csomagolóeszközt (térkitöltő elemek, légpárnás fóliák, sztreccsfóliák, pántolószalagok) kínálunk, ami a szállítást, raktározást, irattározást vagy költözést könnyítheti meg, teheti biztonságosabbá.

Érdekelnek a termékek

Szaküzleteink

Keresse fel szaküzleteinket, ahol széles választékkal és figyelmes kiszolgálással várjuk!

Egyéb csomagolóanyagok

Középpontban a környezetvédelem

Életre szóló küldetésünknek tartjuk környezetünk védelmét. Éppen ezért környezetbarát termékeket gyártunk. Újrahasznosítjuk a hulladékpapírt, használt dobozt, amiből kiváló minőségű hullámpapír hozható létre.

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem ügye mellett. Napelemes rendszerünk segítségével több energiát termelünk, mint amennyit felhasználunk. Az üzleti útjainkat egy elektromos és egy hibrid autóval tesszük meg. Az irodánk pedig 90%-ban papírmentes.

Azzal, hogy Ön is a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, erősítheti cége hitelességét, új ügyfeleket szerezhet, ugyanakkor növelheti a meglévő megrendelői elégedettségét is.

Érdekelnek a környezetbarát termékek

BLOG

Legfrissebb blogbejegyzések

Tanév végi rendszerezés - így csináld jól!

A tanév vége felé közeledve sokak számára az otthoni rendrakás és a felesleges tanszerek kiválogatása elengedhetetlen feladattá válik.

Tovább olvasok

Nyári rendszerezés hullámkarton dobozokkal

A nyár a tökéletes időszak arra, hogy rendet tegyünk otthonunkban és irodánkban. Te is így látod?

Tovább olvasok

Bérgyártás a csomagolóanyagok terén

Egy innovatív csomagolóanyag koncepción töröd a fejed, de a gyártási folyamatok kivitelezésére még megoldást keresel?

Tovább olvasok

Kedvező árak, kiváló minőség?

Tekintsd meg videónkat és értesülj az aktuális terméklistáról, hogy a lehető legjobb áron csaphass le ezekre!

Tovább olvasok

Bemutatjuk szelektív papír kukáinkat

Szelektív papír kukáinkat, melyek segítségével Ön is könnyedén hozzájárulhat a hulladék csökkentéséhez és az újrahasznosításhoz.

Tovább olvasok

Így gondoskodhatsz a futárnak átadott csomagod biztonságáról - csomagolási tippek

A futárszolgálatok az életünk részévé váltak: egyre több csomagot küldünk és kapunk online vásárlások, ajándékok, vagy akár fontos dokumentumok miatt.

Tovább olvasok

Ezért nem érdemes a törékeny tárgyak csomagolását elkapkodni

Az online kereskedelem térhódításával és a csomagküldő szolgáltatások elterjedésével nemcsak webshopok, de magánszemélyek is gyakran kerülnek olyan helyzetbe, hogy törékeny tárgyakat kell postázniuk.

Tovább olvasok

Doboz összerakás helyes és helytelen módon

Ismerje meg a dobozok összerakásának szakszerű módját ebben a lenyűgöző videóban, amelyet kifejezetten azért készítettünk, hogy segítsünk Önnek könnyebben és hatékonyabban csomagolni.

Tovább olvasok

Anyák napi meglepetés – a tökéletes csomagolás titka

Az anyák napja sokkal több, mint egy egyszerű ünnep: ez az a nap, amikor még inkább kimutathatjuk szeretetünket és hálánkat azok felé, akik életünk legfontosabb pillanataiban mindig mellettünk álltak.

Tovább olvasok

Új tavaszi ajándékdobozok a Wanapack-nál!

Vigyen egy csavart vállalkozása termékeinek csomagolásába, vagy borítsa az ajándékait új köntösbe a virágos vagy szivecskés kivágású ajándékdobozaink segítségével!

Tovább olvasok

Címkézz úgy, mint egy profi - hullámkarton dobozok

Ah, a költözés és a tárolás - két olyan téma, amely tele van izgalommal és kihívásokkal egyaránt. Mindannyian átéljük ezeket az időszakokat, legyen szó egy új otthonba költözésről vagy éppen arról, hogy átrendezzük a jelenlegi lakásunkat, irodánkat.

Tovább olvasok

3 hasznos tanács a hullámkarton dobozokkal kapcsolatban, ha a tavaszi nagytakarításról van szó

Ahogy beköszönt a tavasz, sokakban egyre inkább elüldözhetetlenül felmerül a nagytakarítás gondolata, hogy felfrissítsük otthonunkat és megszabaduljunk a téli zsúfoltságtól.

Tovább olvasok

Hullámkarton dobozok idővonala

Tovább olvasok

Erre használhatóak fel a különböző csomagolóanyagok

A csomagolóanyagok fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben és az üzleti tevékenységek során egyaránt, mégsem ismerjük őket sok esetben eléggé - miért is hasznosak, miért ne maradjanak ki a csomagolásból, mi a szerepük?

Tovább olvasok

Fólia kisokos

A biztonságos csomagolás kiemelten fontos minden áru szállításakor és tárolásakor, hiszen a biztonságos csomagolás megvédi az árukat a sérülésektől, szennyeződésektől és más káros hatásoktól, amelyek jelentős károkat okozhatnak az árunak, és csökkent...

Tovább olvasok

Ajándékcsomagolás hullámkartonnal, környezetbarát módon

Ajándékozni csodálatos érzés. Izgalmas, hogy vajon a másik mit szól majd, hogyan reagál. Természetes hát, hogy mindenki a legjobbat szeretné kihozni egy-egy ajándékból - ehhez azonban nem elég egy kreatív ötlet. Amit elsőként meglátnak, az a csomagol...

Tovább olvasok

Csomagolóanyag kisokos: ezekre lehet szükséged

Mindannyian rengeteg csomagolóanyaggal találkozunk mindennapjaink során. 2011-ben például az Európában csomagolóanyagként megtermelt műanyagokból összesen 15,2 millió tonna hulladék keletkezett. A papír esetében a helyzet valamivel jobb, hiszen sokka...

Tovább olvasok

A Nagy Csomagolóanyag Körkép

Ki ne szeretné megfejteni egy csomag rejtélyét, amely egyszerre hordozza magán a kreativitás és praktikum jegyeit?

Tovább olvasok

Újdonság a Wanapack Kft.-nél!

Ön is járt már úgy, hogy költözéskor, vagy csak pakoláskor egy kedves tárgya megsérült? Tudjuk, hogy a szép csomagolás vajmi keveset ér, ha eközben a csomag tartalma nincs biztonságban. Erre kerestük a megoldást úgy, hogy közben a csomagolással járó...

Tovább olvasok

Cukrászok kedvenc választása: Az ablakos kartondoboz

Cukrászok és kisvállalkozók számára az ablakos kartondoboz egy kiváló megoldás a termékek csomagolására és bemutatására. Leginkább a sütemények és édességek elhelyezésére használják, azonban az ablakos kartondobozok sok más célra is praktikusak lehet...

Tovább olvasok