Hasznos tippek téli költözéshez!

Ahogy a hőmérő higanyszála lekúszik a jól megszokott nyári meleg után, és akár már az első hópelyhek is szállingóznak, a téli költözés gondolata egyszerre tölthet el minket izgalommal és kihívásokkal.

A hideg évszakban való költözés ugyanakkor szórakoztató kalandként is felfogható, ha megfelelően felkészülünk rá.


Tartson velünk és megosztjuk Önnel a legjobb tippeket és trükköket a téli költözéshez, hogy ebben a kevésbé derűs szezonban is átvészelhesse a változást.


Csomagoljon kreatívan és védje tárgyait!


Télen az időjárás változékonysága kihívást jelenthet a szállítás során. Ne felejtse el megfelelően becsomagolni értékeit és válasszon olyan csomagolási megoldásokat, amelyek ellenállnak a hidegnek és a nedvességnek.


A Wanapack egyedi doboztervezőjével még saját, egyedi csomagolást is alkothat, hogy stílusosan és biztonságosan költözhessen.


Fontos, hogy könnyen megtalálja a szükséges tárgyakat az új otthonában. Címkézze fel a dobozokat és tartsa be a szobák szerinti szervezést.


Válasszon olyan csomagolást, amely tökéletesen illeszkedik értékeihez. Ez különösen hasznos lehet az anyaggal való spórolás szempontjából és a hulladékkal,  szeméttel szemben.


Törékeny tárgyak esetén további védelmet biztosíthat számukra buborékfóliával vagy párnázott csomagolással.



Élvezze a varázslatos téli hangulatot!


Ha már télen költözik, használja ki az évszak adta varázslatot!


Készítsen egy kis forró csokit a stressz enyhítésére és élvezze az ünnepi hangulatot a dobozok körül. A téli költözés lehetőség egy kis extra kényeztetésre.


A karácsonyi hangulatvilágítást semmiképp sem érdemes elfeledni!


Bízzon a profikban!


A Wanapack-Minikernél nem csupán a tökéletes csomagolóeszközökre specializálódtunk, hanem egyedi doboztervezővel is rendelkezünk, ami igazi megkönnyebbülést jelenthet költözése során.


Értékeit, tárgyait így egy olyan védőburokba öltöztetheti, ami kiállja a szállítás megpróbáltatásait, hiszen tökéletesen illeszkedésének köszönhetően biztonságos megoldást nyújt.


Készüljön fel a hidegre!


A téli költözéshez ne felejtsen el előre készülni a hideg ellen. Pakoljon el egy-két meleg takarót, sapkát, sálat, és készítsen pár ínycsiklandó szendvicset a költözés napjára.



Tájékozódjon a Wanapack téli akcióiról, különleges ajánlatairól!


Rendeljen egyedi téli csomagolást és élvezze az exkluzív kedvezményeket. Fedezze fel folyamatosan frissülő termékválasztékunkat, vagy használja egyedi doboztervezőnket!