Az ünnepi szezon trendjei a hullámkarton dobozok szempontjából - 2023

Az év végéhez közeledve a vállalkozások tulajdonosai és a magánszemélyek egyaránt arra készülnek, hogy vidámságot és szívmelengető meglepetéseket okozzanak szeretteiknek és ügyfeleiknek.

Ebben az ünnepi hangulatban a csomagolás létfontosságú szerepet tölt be. A hullámkarton dobozok nemcsak a bennük található értékeket védik, de különleges vásznat is kínálnak a marketing elemeknek, vagy kreatív önkifejezésnek.


Ahhoz, hogy a legjobb csomagolási trükköket vesd be idén télen elengedhetetlen, hogy tisztában legyél az ünnepi csomagolások trendjeivel. 


Ebből a cikkből inspirációt gyűjthetsz, milyen elemekkel egészítsd ki egyszerű hullámkarton csomagolásodat! 


3 dobozolási tipp - vállalkozóknak


Fenntartható, kedves:


Már többször is írtunk róla, hogy a fenntartható csomagolással imponálhatsz az ügyfeleidnek. Tudtad, hogy ezeket stílusossá is teheted? Akár egy kézzel írt üzenet, egy nyomtatott jókívánság, vagy egy hívogató szlogen is sokat jelenthet az ügyfeleidnek.


Elegáns, csillámló:


Az ezüst és arany elengedhetetlen, ha a karácsonyról van szó. A fémes csillogás ünnepi, kifinomult, kortárs és időtlen. Akár szalagok vagy fólia formájában kerül a hullámpapírra, figyelemfelkeltő és káprázatos.


Személyre szabott, igazi meglepetés:


Helyezz el olyan QR kódot a dobozon, amelyek kedves karácsonyi üzeneteket, esetleg egy olyan kedvezményes kupont rejtenek, amelyeket fel tudnak használni az új évben a vásárlóid. Egy kedves meglepetéssel belophatod magadat a szívükbe!



3 dobozolási tipp - a mindennapokra


Ünnepélyes, játékos:


Manók, karácsonyfák, mosolygó hóemberek - nem is kérdés, hogy egy ilyen mintázattal díszített doboz azonnal ünnepi hangulatba hoz. Nincs más dolgod, mint beszerezni néhány matricát, esetleg rajzolni, hogy melegséget árasszon a csomagolásod.


Szentimentális, vintage:


A klasszikus ünnepi motívumok mellett személyesebbé is varázsolhatod a csomagolást: régi képek, régi rajzok, közös élményekkel kapcsolatos idézetek - díszítsd azt bármivel, ami kedves emlékeket ébreszt benned.


Fagyos, hangulatos:


A hivalkodó zöld és piros színek mellett a fehér és a kék is szuper választás lehet, hópelyhek segítségével pedig minimalista, mégis hangulatos csomagolást alkothatsz meg az ünnepi időszakra.



A jó csomagolás alapja azonban mindenképpen maga a doboz.



A hullámkarton dobozokat úgy tervezték, hogy az ellenálljon a nedvességnek, valamint megóvja ajándékaidat, termékeidet a sérülésektől. Strapabírósága mellett fenntartható alternatívát is kínál, hiszen anélkül védelmezi az értékeket, hogy műanyagot kellene bevetni a csomagoláshoz.


A Wanapack Minikernél kiváló minőségű hullámkarton termékeket kínálunk, amely tökéletesen megfelel az ünnepi csomagolási igényeidnek. Csomagold be magabiztosan ajándékodat vagy termékedet, tudva, hogy azok tökéletes állapotban érkeznek meg a címzetthez!