Ennyire sokszínűek a hullámkarton dobozok

Hullámkarton doboz a Te otthonodban is biztosan megtalálható, még akkor is, ha elsőre rávágtad volna, hogy biztosan nem.

 

A padláson miben tárolod a kinőtt gyermekholmikat? Az ágyad alatt nem található meg a TV doboza? A szekrénybe nem rejtetted el a mikrónak a csomagolását?

 

Na ugye, hogy igen.

 

Már szinte be is bizonyítottuk, hogy egy hullámkarton doboznak számtalan felhasználási lehetősége van.

 

Ráadásul nemcsak az új, hanem a már meglévő dobozainkat is újrahasznosíthatjuk és különböző módokon felhasználhatjuk.

 

Ha eddig nem tudtad, hogy milyen előnyökkel rendelkeznek ezek a dobozok, akkor most eláruljuk:

 

Merevek és párnázottak, így kitűnő védelmet biztosítanak akár törékeny termékek számára is. Nem véletlen, hogy az elektronikai termékeket is ebbe csomagolják, de erre még később kitérünk.

 

Nem elhanyagolható az sem, hogy egy doboznak 8 élete van, ugyanis 7x darálható, majd pedig bálázható, így összesen 8 alkalommal készülhet belőle új termék.

 

Nézzük meg mihez használhatjuk fel ezt a sokoldalú terméket:

 

Élelmiszer csomagolás

 

Nem is gondolnánk, de az élelmiszer csomagolásához kitűnő alapanyag a hullámkarton, ugyanis kimutatták, hogy a hullámos csomagolás megelőzi a bakteriális fertőzéseket.

 

A zöldségeket és a gyümölcsöket sem véletlenül tárolják ilyen dobozokban, mert a hullámkartonok a leghatékonyabbak a frissesség megtartására.

 

Szükség esetén pedig még vízzáró réteggel is be lehet vonni.

 

Elektronikai termékek csomagolása

 

Ahogy már említettük is, hullámkarton dobozokba csomagolják leggyakrabban az elektronikai cikkeket, melyek nem csak nehezek, de törékenyek is, így extrán szükségük van a megfelelő védelemre.

 

E-kereskedelem

 

A webshopos kereskedelem során, elengedhetetlenek a hullámkarton dobozok. Egy webshopban különböző méretű termékeket árusítanak, így mindenféle dobozra szükség lehet.

 

A hullámkarton dobozok számtalan standard méretben elérhetőek, illetve egyedi gyártású hullámkarton dobozt is készíttethetünk.

 

Költözés

 

A költözés során a legégetőbb kérdés, hogy mibe fogjuk azt a sok felhalmozódott holmit belepakolni? Az első, ami eszünkbe jut az természetesen a bőrönd, na de hát kinek van annyi bőröndje, amibe egy egész élet belefér?

 

Itt jön nekünk segítségül a hullámkarton doboz, ami költözéshez ideális. Legyen szó kicsi vagy nagy, könnyű vagy nehéz, a tárgyaid tökéletes biztonságban lesznek.

 

Garázs rendszerezés

 

A garázs rendszerezés minden évben elérkezik, hiszen ez az a hely, ahol a nem használatos, felesleges holmik felhalmozódnak.

 

A legközelebb erre kerül a sor, mindenképpen szerezz be néhány hullámkarton dobozt, majd pedig feliratozd is őket, hogy könnyebb legyen rajtuk kiigazodni.

 

Dekorációk tárolása

 

Te hol tárolod az őszi, téli, nyári dekorációkat? Csak nem egy fiókban? Esetleg az ágy alatt?

 

Ezek a tárgyak gyakran törékenyek, esetleg egy kedves emlék fűződik hozzájuk, így nem árt biztonságban tudni őket.

 

Bepakolhatod őket egy hullámkarton dobozba, így nem kallódnak tovább valamelyik fiókban.

 

Fel sem tudjuk sorolni az összes lehetőséget, ahol a hullámkarton doboz jó szolgálatot tehet, de már a felsorolt példákból is jól látszódik, hogy a felhasználás igencsak sokszínű.

 

Amennyiben költözöl, garázst rendszerezel, dekorációkat tárolsz vagy éppen csak szükséged lenne egy jó minőségű, strapabíró dobozra, nálunkl megtalálod!