Dobozok vállalkozóknak

Amikor vállalkozás létrehozásáról van, sok vállalkozó dönt az online út mellett. Manapság nem is lehetne ennél jobb döntést hozni, hiszen a fizikai üzletekben való nézelődés, vásárlás egyre csak háttérbe szorul, így egy online vállalkozás igencsak jövedelmezőnek bizonyulhat.

Amikor vállalkozás létrehozásáról van, sok vállalkozó dönt az online út mellett. Manapság nem is lehetne ennél jobb döntést hozni, hiszen a fizikai üzletekben való nézelődés, vásárlás egyre csak háttérbe szorul, így egy online vállalkozás igencsak jövedelmezőnek bizonyulhat.

 

Ezek a vállalkozók kiemelt figyelmet fordítanak a weboldalaikra és a közösségi média felületeikre, azonban van még egy dolog, ami kulcsfontosságú a siker eléréséhez. Ez pedig nem más, mint a szállításhoz használt szállítódoboz. 

 

Több okból is célszerű hullámkarton dobozt választani erre a célra.

 

De mi is az a hullámkarton doboz? A karton szó sokak számára ismerős lehet, valójában ez azonban egy általános kifejezés, amely a papírtermékek sokféle formájára utal. A kartontermékek jellemzően fából készülnek, amelyet erősen pépesítenek mielőtt a papírgyárba kerülnek.

 

De mitől válik HULLÁMkarton dobozzá?

 

A hullámosítás azt a folyamatot jelenti, amikor ráncokat, hullámokat adnak egy tárgyhoz. Míg a hagyományos karton doboz csak egy réteg papírból áll, addig a hullámkarton több réteget használ. A hullámosítás során a belső rétegeket hajtogatják, és háromszögekből álló mintákat hoznak létre.

 

A felépítése így a következő: sima réteg – hullámos réteg – sima réteg

 

Tehát, két sima réteg közé bekerül egy hullámos réteg, ami plusz védőréteget biztosít a becsomagolt tárgyak számára. A védelem ráadásul fokozható, a hullámos rétegeket növelésével. 3, 5 vagy 7 rétegű hullámkarton dobozt is választhatunk a csomagoláshoz.

 

Milyen előnyökkel rendelkezik még a hullámkarton doboz?

 

Könnyű kezelhetőség

 

A hullámkarton dobozok könnyűek, így a kezelésük is egyszerű. Ez kifejezetten fontos, hiszen a nehéz anyagok megnehezíthetik a szállítást. Emellett pedig a nehezebb csomagolások több szállítási költséggel is járhatnak.

 

Megfizethetőség

 

A hullámkarton dobozok vásárlása és gyártása kifejezetten olcsó. Az online vállalkozások számára ez kifejezetten kedvező, a versengő vállalkozások alacsonyabb áraival szemben. 

 

Környezetbarát

 

A hullámkarton doboz a környezetbarát termékek közé tartozik, hiszen 7 alkalommal darálható és bálázható, így összesen 8 alkalommal kaphat új életet. 

 

Személyre szabható

 

Nem vagy elégedett a standard formával? Nem passzol tökéletesen a becsomagolt termékhez? A hullámkarton dobozok többféleképpen is testreszabhatóak. Átalakíthatod a külső formáját, a méretét, de még a dizájnját is. Legyen egyszerű vagy feltűnő, barna vagy színes, mintás vagy feliratos! A kialakításnál azonban mindenképpen vedd figyelembe, hogy kézbesítéskor milyen benyomást fog kelteni a márkád.

 

Mint már említettük, a vastagság is rajtad múlik, így azt is Te döntheted el, hogy 3, 5 vagy 7 rétegű vastagsággal szeretnél szállítani. A nehezebb, törékenyebb tárgyak esetében, mindenképpen válaszd az erősebb falú dobozokat, ugyanis jobb védelmet kínálnak, és növelik annak esélyét, hogy az áru épségben érkezik meg a vásárlóhoz.

 

Hullámpapír termékek a Wanapack kínálatában:

 

Kimetszett dobozok

-       Irattári dobozok

-       Csomagoló dobozok

-       Boros dobozok

-       Italos díszdobozok

-       Süteményes dobozok

 

A kimetszett dobozokon belül, kínálatunkban megtalálhatóak az irattári dobozok.

 

Az irattári dobozok tökéletes megoldásnak bizonyulnak, ha rendszerezésről van szó. Ezek a dobozok ideálisak a mindennapi használatra, kiválóak dokumentumok, fontos iratok tárolására. Anyaga erős, hullámkartonból készül, így a nehéz papírhalom sem fognak kifogni rajta.

 

Különböző csomagoló, kimetszett dobozt is megtalálsz nálunk. Ezek a dobozok ideálisak tárolásra vagy csomagküldésre. 

 

Boros dobozainkat úgy alakítottuk ki, hogy egymás mellett több bor is becsomagolható legyen, az ütközés elkerülése érdekében pedig szintén hullámkartont használunk a doboz belsejében. Már elérhetőek a törhetetlen dobozaink is, amelyekbe 1, 2 vagy akár 4 üveg bor is becsomagolható.

 

Italos díszdobozainknál nem találsz jobbat, ha céges ajándékozásra kerül sor! Kimetszett, ablakos dobozainknak köszönhetően a bor tökéletesen láthatóvá válik. 1,2 vagy 3 ablakos doboz is elérhető.

 

Süteményes dobozainkat bátran ajánljuk cukrászdáknak, pékségeknek, vagy bárkinek, akinek szüksége lenne hasonló dobozokra a finomságok becsomagolásához.

 

Tetőfenéklapolt dobozokkal is állunk rendelkezésedre, amelyek kiválóak költözéshez, tároláshoz, rendszerezéshez vagy webshopos csomagküldéshez.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő dobozt vállalkozásod számára?

 

Íme 5 tipp, amelyre érdemes odafigyelnek a doboz kiválasztásánál:

 

-       Költségvetés

-       Szállítás

-       Anyagok és fenntarthatóság

-       Méret

-       Tervezés és Márkaépítés

 

Ha bármilyen kérdésed maradt a bejegyzéssel kapcsolatban, állunk rendelkezésedre!