Egyszerű és gyors ajándék-csomagolás?

Az ajándékkal kapcsolatban azt állítja a mondás, hogy jobb adni, mint kapni. Azok, akik rendszeresen, jó szívvel ajándékoznak meg másokat, állítólag boldogabbak és optimistábbak, mint szűkmarkú embertársaik.

A barátságokat erősíteni, a családtagjaink felé szeretetünket vagy munkatársunk, főnökünk, beosztottunk felé méltánylásunkat kifejezni – nincs is erre az ajándékozásnál megfelelőbb mód. Az ajándék kiválasztására általában több időt szánunk, mint magára a csomagolásra, azonban érdemes lehet ezt is alaposabban átgondolni. Különösen, ha szeretnénk maradandóan jó benyomást kelteni vagy egy szerettünk arcára hatalmas mosolyt csalni. Ha sikerült megtalálnod az alkalomhoz illő ajándékot, mi segítünk, hogy a csomagolás is tökéletes legyen.


Erre a legmegfelelőbbek a cégünk által, különféle méretben és formában forgalmazott esztétikus díszdobozaink, illetve egyedi gyártású megoldásaink. Minden alkalomra és minden ajándékhoz megtalálod nálunk a megfelelőt, amibe gyorsan és egyszerűen csomagolhatod a meglepetést. 


Mit érdemes becsomagolni?


Mindent! A minőségi, külső csomagolás prémium érzetet ad, ezen kívül pedig a kibontáskor fokozza az izgalmat. Gondolj csak bele, hogy karácsonykor vagy a szülinapodon, mennyivel jobb érzés az ajándékokat bontogatni, és a formája alapján egy bizonyos termékre asszociálni, mint, amikor valaki csak a kezedbe adja a Neked szánt meglepetést.


Miket ajánlunk?


A legkisebb

Az igényesen kialakított órás vagy mobilos doboz igazán praktikus, ha kisebb méretű ajándékot szeretnénk csomagolni. Neveik mutatják, hogy eredetileg mire használatosak, de bármit beletehetünk, aminek a mérete megfelelő.


A klasszikus 

Különféle színekben, érdekes mintákkal és több méretben is kaphatók a mindenki által kedvelt dobozok. Igazán nagyot nem lehet tévedni vele: az ajándék méretéhez szabva egy klasszikus kocka vagy téglatest alakú doboz szép kiegészítés mindenkinek.


A kerek

Mint egy kalapdoboz! Természetesen nemcsak kalapot rejthetünk el benne, hanem bármilyen törékeny tárgyat, vagy akár egy szép sálat és egyéb ruhadarabot is. Érdekes látvány lesz, amikor a megajándékozott a kezébe veszi, és látszik az arcán, hogy megpróbálja kitalálni, mi lapul benne.


A henger

Az előbbihez hasonló, és szinte bármi belecsomagolható, akár egy finom ital, akár a nagymama lekvárja, vagy egy szép, kézi készítésű gyertya.


A különleges

A sokszögletű csavart papírdobozok az igazán bevállalósaknak valók. Különleges kialakításuk miatt biztos, hogy mindent, amit belecsomagolunk, egy életre megjegyez a másik fél. Igazán elegáns és formabontó, több színben is elérhető! 


A fém

Kicsit kilóg a sorból, hiszen cégünk a hullámpapír dobozok gyártására és forgalmazására szakosodott. Mégis sokan kedvelik dekoratív kinézete és tartóssága miatt. Ki az, aki kidob egy szép fémdobozt? Senki. Biztos, hogy a háztartás részévé válik és igazi emlék marad.


Egyedi dobozgyártás és nyomtatás... Milyen színt válasszak?


Ha a fent említett lehetőségek közül egyik sem nyerte el a tetszésedet, akkor a számodra tökéletes megoldás az egyedi dobozgyártás lesz. Elképzelésednek csakis a fantáziád szabhat határt: szinte bármit elkészítünk, a tervezéstől egészen a megvalósításig számíthatsz ránk. Lehet egyszínű, vagy akár többszínű is, de alapszínként legtöbbször a fehéret szoktuk javasolni. Ezen a felületen tökéletesen kirajzolódik a rányomtatott minta. 

Mielőtt elkészülnek a dobozok, a lemezeket meg lehet nyomtatni különböző logóval, emblémával. Komolyabb grafika esetén a mintát először kinyomtatjuk, majd rákasírozzuk a felületre. Ennél a megoldásnál akár fényképet is választhatunk, mert a fejlett technológiának köszönhetően a minősége is fénykép jellegű lesz.


Ne feledkezzünk meg a térkitöltő elemekről sem…


A csomagolás kiválasztása után a következő fontos lépés a térkitöltő kiválasztása. Díszcsomagolás, illetve ajándék esetén a legtöbbször használt termékek a fagyapot és a natúr térkitöltő hab. Ha a termékünk tökéletesen passzol a dobozba, akkor még térkitöltő elemre sem lesz szükségünk, törékeny tárgyaknál azonban érdemes plusz védelmet biztosítani.


Szabálytalan az ajándékom formája. Mibe csomagoljam?


Egy amorf formájú ajándék esetén sem kell kétségbe esnünk. Attól, hogy a termékünk nem szabályos, a csomagolásunk még lehet az. Érdemes méreteinek megfelelően kiválasztani a dobozt, majd pedig a belsejét kiékelni, kitölteni térkitöltő elemekkel. Ezáltal megakadályozhatjuk, hogy szabálytalansága miatt elmozduljon és megsérüljön.


Díszdobozra van szükséged, de nincs időd megvárni a gyártási időt?


Mindenkivel előfordul, hogy a csomagolás az utolsó pillanatra marad, ezért a hirtelen sietség miatt már nincs idő egyedi megoldásokra. Állandó termékünk a standard boros díszdoboz, melyet 1, illetve 2 bor ajándékozása esetén is lehet választani. Az eleje kivágott, így akár egy egyedi gravírozással ellátott bornál is tökéletes csomagolásnak bizonyulhat. Az ünnepi időszakban megtalálható még a bejglis doboz, ezen kívül pedig fedeles süteményes dobozok is.


Tökéletes csomagolásra vágysz, de a környezettudatosságot is szem előtt tartanád?


A nálunk készült csomagolások hullámpapír termékekből készülnek, melyeknek nevükből adódóan papír az alapjuk. Ezáltal a csomagolás teljes mértékben környezettudatos, a természeti hatásokkal érintkezve lebomlik, és tápanyagként szolgál a földnek. A fent említett térkitöltők is megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, a natúr térkitöltők például vízzel érintkezve feloldódnak.


Ha az ajándékot személyre szabottan választod, miért ne tehetnéd ezt a csomagolással is?

A tökéletes csomagolásért, látogass el az üzletünkbe!